Vi er en betydelig aktør innenfor alle former for fuging, levering og montering av branndører/porter, branntetting og brannbeskyttelse.

I vår bedrift er vi 29 ansatte som setter kunden i sentrum – og som setter høye interne krav til kvalitet og nøyaktighet. Det samme kravet forventer vi også fra våre leverandører. Vårt interne slagord er «kvalitet i alle ledd». Hovedmarkedet vårt er lokalmarkedet, men vi påtar oss også oppdrag i resten av landet.  De produkter vi bruker i vårt arbeid er produsert i henhold til krav i BREEAM NOR.

Historien om Thermax as er på mange måter en gjenganger i det jærske næringslivet. Det er historien om personer som slutter i sine etablerte jobber, ser muligheten til å skape noe nytt – og lykkes. De kalles gründere.

Thermax as ble opprinnelig etablert i 1991 med et kontor på Vigrestad og lager i en låve, men det ble ny giv i bedriften da Ove Larsen og Kjell Haugland kom inn som nye eiere i 1998. Med seg hadde Ove og Kjell en bunnsolid erfaring fra betongbransjen. Eierduoen hadde nærmere 30 års erfaring bak seg i AS Betong som montører av betongelementer, da de kom inn i bedriften.

Sentrumslunden 3 på Vigrestad var en gang adressen til et drivhus, etterfulgt av en spikerfabrikk. Siden var lokalene lagerbygg for en møbelfabrikk, før Thermax as flyttet dit i 2000. Men – allting har en ende, sies det, også for Thermax as sin tilknytning til Vigrestad. I desember 2007 flyttet bedriften til midlertidig adresse i Dreierveien 25, 4321 Sandnes. I januar 2011 var vi igjen på flyttefot, denne gangen til nye flotte lokaler i Orstadvegen 128 C i Orstad Næringspark og her stortrives vi!

I dag har bedriften 29 ansatte, som hver og en representerer bedriften ut fra eiernes filosofi : «kunden i sentrum». Ove og hans team jobber med fuging og voksing, Kjell med branndører og porter og Arve og hans team jobber med branntetting og brannisolering.

Den interne trivsel settes meget høyt i bedriften og våre ansatte bidrar hver på sin unike måte med å opprettholde og videreføre et godt arbeidsmiljø.

Bedriften er registrert i kvalitetsregisteret StartBANK.
Bedriften er registrert i Achilles NCE.
Bedriften er medlem/bruker av CoBuilder Collaborate.
Bedriften er medlem i Brannfaglig Fellesorganisasjon.