Vi er en betydelig aktør innenfor alle former for fuging, levering og montering av branndører/porter, branntetting og brannbeskyttelse.

I vår bedrift er vi totalt 55 ansatte; 42 ansatte i avdeling 128 Stavanger og 13 ansatte i avdeling 129 Haugesund.
Hovedmarkedet vårt er lokalmarkedet, men vi påtar oss også oppdrag i resten av landet.  De produkter vi bruker i vårt arbeid er produsert i henhold til krav i BREEAM NOR.

Historien om Thermax as er på mange måter en gjenganger i det jærske næringslivet. Det er historien om personer som slutter i sine etablerte jobber, ser muligheten til å skape noe nytt – og lykkes. De kalles gründere.

Thermax as ble opprinnelig etablert i 1991 med et kontor på Vigrestad og lager i en låve, men det ble ny giv i bedriften da Ove Larsen og Kjell Haugland kom inn som nye eiere i 1998. Med seg hadde Ove og Kjell en bunnsolid erfaring fra betongbransjen. Eierduoen hadde nærmere 30 års erfaring bak seg i AS Betong som montører av betongelementer, da de kom inn i bedriften.

Sentrumslunden 3 på Vigrestad var en gang adressen til et drivhus, etterfulgt av en spikerfabrikk. Siden var lokalene lagerbygg for en møbelfabrikk, før Thermax as flyttet dit i 2000. Men – allting har en ende, sies det, også for Thermax as sin tilknytning til Vigrestad. I desember 2007 flyttet bedriften til midlertidig adresse i Dreierveien 25, 4321 Sandnes. I januar 2011 var vi igjen på flyttefot, denne gangen til nye flotte lokaler i Orstadvegen 128 C i Orstad Næringspark og her stortrives vi!

Fra 01.01.23 er bedriften fusjonert med Firesafe AS og vi er blitt Firesafe AS, avd 128 Stavanger og avd 129 Haugesund med 55 ansatte til sammen i begge avdelingene.
Vi opprettholder vår profil «Firesafe Thermax» i avd 128 Stavanger.

Den interne trivsel settes meget høyt i bedriften og våre ansatte bidrar hver på sin unike måte med å opprettholde og videreføre et godt arbeidsmiljø.

 

Firesafe AS er registrert i kvalitetsregisteret StartBANK.
Firesafe AS er registrert i Achilles NCE.
Vi er medlem/bruker av CoBuilder Collaborate.
Vi er medlem i Brannfaglig Fellesorganisasjon.